Lämna en kommentar

Eboks-recension

Nu när Hopskrivet har kommit som e-bok, så har den också fått en ny recension, av signaturen Bokskorpionen på bloggen Endast Eböcker.

Bokskorpionen skriver: ”Jag har verkligen slukat även denna bok, för den är lika intressant som den första! …  I stället för att stå rådvill med risk för ryktesspridning och allmänt okonstruktivt gnäll, läs Hopsnackat och Hopskrivet och bli inspirerad till framgång och gemenskap på din arbetsplats. Båda böckerna är mycket lättlästa, intressanta, viktiga och inspirerande. …. Nu väntar jag förstås ivrigt på de båda utlovade fortsättningarna; Slutsnackat respektive Om strejker. Dessa båda, liksom de båda första i serien, finns förstås redan som pappersböcker. Men som den eboknörd jag är, önskar jag dem förstås i epub-format.”

Hela recensionen (öppnas i ny flik)

Fler recensioner av böckerna

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: