Lämna en kommentar

Hopsnackat – gästspel i Göteborg 15 nov

20180926_182914

UPPDATERING 12/11: Vi har fått några återbud så det finns åter chans att knö sig in. Boka genom att maila till hopsnackat@gmail.com  Först till kvarn gäller.

Uppdatering 21/10: Nu är föreställningen den 15 november UTSÅLD!

Hopsnackat-ensemblen gästspelar på Teater Uno (Esperantoplatsen 7-9) i Göteborg torsdagen den 15e november kl 18-19.

Biljettpris 100 kr.

I rollerna som sopgubbarna Limpan, Rosen och Bellman – och som uskor, busschaufförer, lagerarbetare osv – syns Jens Olsson, Agnes Persson och Pontus Lundin från Alla Tiders Teater. Regi: Martha Vestin. Manus: Frances Tuuloskorpi, fritt efter berättelser i antologin Hopsnackat.

Fackklubbar/sektioner och andra som vill förköpa biljetter kan göra det via hopsnackat@gmail.com. Teaterlokalen är inte stor, så det är vettigt att förköpa eller förboka om man vill erbjuda föreställningen t.ex. som en del av en facklig studiecirkel eller som medlemsaktivitet eller om man bara vill vara säker på att få biljett.

Kvarblivna biljetter säljs på plats (kontant eller swish).

Facebookevent: Hopsnackat i Göteborg! Teater 15 nov 2018

Mer om pjäsen: Hopsnackat

Detta händer också i Göteborg med omnejd i november: Den 13 november gör ensemblen ett genrep inför teatereleverna på Wendelsbergs folkhögskola. Den 14 november blir det en föreställning för medlemmar i fackförbundet Vision och den 30 november en för medlemmar i Seko Västtåg.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: