Lämna en kommentar

Facebook som facklig mötesplats

Hopskrivet, del 2 i bokserien Folkrörelse på arbetsplatsen, handlar om arbetsplatstidningar, bloggar och annat skriftligt som har haft betydelse för ett arbetarkollektiv. Hopskrivet består dels av en pappersbok, dels av texter här på bloggen. Idag har vi lagt upp en ny text där metallarbetaren Perra kommer med lite råd och tips för den som tänker på – eller aldrig har tänkt på – att en hemlig eller sluten facebookgrupp skulle kunna vara en mötesplats för arbetskamrater. Här: Facebookgrupp för arbetarkollektivet.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: