Lämna en kommentar

Äntligen (snart) Slutsnackat!

Slutsnackat_framsida Bokmanus är färdigt, tryckning är beställd. Vi kommer också att trycka nya upplagor av Hopsnackat och Hopskrivet. Så här står det på Slutsnackats baksida:

– Det spelar ingen roll om jag säger ifrån på jobbet.

Det är ofta sant. Men testa att byta ut jag mot vi. Testa att byta ut jag mot alla. Då kan det bli folkrörelse i stället för gnäll. Som här i Slutsnackat där brevbärare och tågvärdar berättar om hur de kommer fram till att sätta stopp för övertidsarbete. Sopgubbar följer regler till punkt och pricka så att chefen sliter sitt hår. Sjuksköterskestudenter i Inte under 24000-rörelsen förvandlar anställningsintervjuer till lönekamp. Personliga assistenter sätter ner foten för att få månadslön. Sjuksköterskor säger upp sig kollektivt inför hotande försämringar. Deltidare och visstidare tar täten i striden för ett hotat helgtillägg. Timanställda tackar nej till kortare arbetspass. Bemanningsanställda säger Solidarnosc! Här finner du också en urskruvad saftblandare, tio kilo gömd blandfärs, nästan en ockupation, en uppviglande tomte och den stora kjolstriden.

Det kommer att bli boksläpp i Norrköping, Stockholm (bara häng), Malmö, Göteborg, Gävle.Vill du/ni ta initiativ till boksläpp på din/er ort, så hör av dig/er! Om du inte kan komma på något boksläpp så kan du ändå köpa böcker till boksläppspriser (frakt tillkommer). Kolla HÄR!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: