Lämna en kommentar

500 Slutsnackat till vården

20160825_122055

Folkrörelse på arbetsplatsen är ett ideellt projekt. Just nu har vi plus i kassan samt en hel del böcker i lager, så det fanns möjlighet att skänka 500 ex av Slutsnackat till initiativet ”En annan vård är möjlig”. Slutsnackat är den bok i serien som innehåller flest berättelser från vårdarbetsplatser, och förhoppningen är förstås att böckerna ska landa hos vårdarbetare som kan ha nytta och glädje av att läsa om kollegors erfarenheter av att kämpa tillsammans. Böckerna skickades till dem som organiserade manifestationer i olika städer den 4 september och de har kunnat använda dem som de vill – dela ut böckerna gratis eller sälja dem till förmån för manifestationernas kostnader.

Ni som berättat/skrivit/tecknat i böckerna och ni som köpt böcker gjorde detta möjligt, tack till er.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: