Lämna en kommentar

Fördjupa er!

20170324_135142

Nu har femte upplagan av Hopsnackat kommit från trycket.

De flesta som skaffar Folkrörelse på arbetsplatsen-böckerna till sig själva köper alla de fyra delarna av serien – Hopsnackat, Hopskrivet, Slutsnackat och Om strejker.

Men del 1, Hopsnackat, är fortfarande den bok som är absolut mest efterfrågad. Den köps buntvis till arbetsplatser, fackklubbar och studiecirklar. Det är ett vettigt val, Hopsnackat är bäst att börja med. Lättlästa, korta och uppmuntrande berättelser, tips och råd som alla på en arbetsplats kan ha nytta av. Den boken sprider sig själv kan man säga. Men missa inte resten av bokserien!

Del 2, 3 och 4 av Folkrörelse på arbetsplatsen är fördjupningar. Vill ni komma igång med en arbetsplatstidning eller på annat sätt samla och sprida information inom er arbetsplats, då finns mycket att hitta i Hopskrivet. Och vill ni få veta mer om hur man på andra arbetsplatser har gjort för att gå till handling och sätta tryck bakom orden, då har ni nytta av Slutsnackat och Om strejker. Hur lyckades sjuksköterskestudenter i olika städer runtom i Sverige pressa upp ingångslönerna? Kan man ta en strid fast man ”bara” är ett gäng timmisar på ett vårdboende?  Hur gjorde sopgubbarna när de började jobba enligt regelboken? Vad händer när man på olika arbetsplatser kommer överens om att sluta ställa upp på övertid i tid och otid?  När en grupp sjuksköterskor sagt upp sig kollektivt, hur klarar de alla påtryckningar som kommer? Och vad är det som händer när arbetskamrater kommer överens om att strejka, fast de inte får?

Fördjupningskampanj just nu: Vi skickar gratis med 1 Hopskrivet, 1 Slutsnackat och 1 Om strejker, till alla som köper 10 Hopsnackat eller fler. Gäller fram t.o.m. 1 maj 2017.

Köpa böcker.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: