1 kommentar

GRATIS Hopskrivet och Slutsnackat

UPPDATERING 10/1 2023: Nu har även Hopskrivet tagit slut!

Både Hopsnackat och Om strejker och Hopskrivet är slut på vårt lager, och vi kommer inte att trycka nya nu. Det kanske blir något annat…  De kvarvarande exen av Slutsnackat skänker vi bort, dvs skickar mot endast porto.

Slutsnackat berättar om erfarenheter av andra sätt att ta en strid på jobbet än att strejka. Läs mer om Slutsnackat.

Swisha porto så får du Slutsnackat

1 eller 2 Slutsnackat skickas mot 45 kr till porto. Swisha till 0729380539, skriv 1 eller 2 och adressen dit boken/böckerna ska skickas.

Vill du ha fler Slutsnackat, t.ex. till en studiecirkel, så kan du få 3, 4, eller 5 böcker mot 62 kr till porto. Gör som ovan! Vill du ha ännu fler böcker, maila hopsnackat@gmail.com så kollar vi om det finns kvar och vad det blir för porto.

Gratis e-böcker och ljudbok

Obs att alla fyra böckerna finns som e-böcker för fri nedladdning.

Hopsnackat finns även som ljudbok för fri nedladdning.

Pappersböcker on demand

Det går fortfarande att få tag i alla böckerna som pappersböcker genom att köpa on demand från vulkanmedia.se/butik. Det blir förstås dyrare än när vi har sålt från vårt lager, eftersom de trycker upp en bok i taget och så ska Vulkan ha sitt. Ev. går det att få rabatt vid större inköp.

En kommentar på “GRATIS Hopskrivet och Slutsnackat

  1. […] Två av böckerna, Hopsnackat och Om strejker, är helt slut på vårt lager. Vi skänker bort kvarvarande ex av Hopskrivet och Slutsnackat, tills dom också tar slut. Skickas mot porto, information finns på sidan folkrorelselinjen.com. […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: